Resultaten voor laserepilatie

laserepilatie
 
Wat is laserontharing? Laserontharing.
Een speciale koeltip die in aanraking komt met uw huid zorgt ervoor dat wanneer de laser een zeer korte puls geeft, de omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes beschermd zijn tegen de hitte van de laser. Het resultaat is een pijnloze ontharing.
Independer.
Laserontharing Leuven E-med Laser.
Melamine is bekend als de kleurstof die de huid zijn kleur geeft. De laser werkt op haren die zich in de actieve groeifase bevinden, op dat moment zit de haarwortel nog vast aan het haarzakje. De laser werkt direct op de aanwezige melamine en vernietigt het haarzakje.
Laserepilatie definitieve ontharing Cutaan Lasercentrum.
Een lasertoestel is een hoog-energetische lichtbron met één bepaalde golflengte. Bij laserepilatie is de golflengte zo bepaald dat de energie maximaal opgenomen wordt door de pigmentatie die tijdens een bepaalde fase van de groeicyclus van de haren aanwezig is in de haarwortels.
Epilatielaser UZ Leuven.
Meerder sessies gemiddeld 6-8 nodig, afhankelijk van de de kleur en de dikte van de haren, de huidskleur, de lokalisatie van de beharing en de oorzaak van de beharing. Bij voorkeur op donkere haren, witte of grijze haren reageren niet op deze behandeling. Soms wordt er vooraf een testbehandeling uitgevoerd om laserepilatie zo veilig en efficiënt mogelijk te laten verlopen.
Perfecte lichaamsontharing Laserontharing.
De laser stuurt een puls doorheen het haar waarvan de hitte door de melanine naar de haarwortel getransporteerd wordt, waardoor de haarwortel wordt vernietigd. Een speciale koeltip die in aanraking komt met uw huid zorgt ervoor dat wanneer de laser een zeer korte puls geeft, de omliggende huid en onderliggende bloedvaatjes beschermd zijn tegen de hitte van de laser.
Laserepilatie Huidarts.com.
Met behulp van laserlicht kunnen haarzakjes permanent worden vernietigd. Het laserlicht wordt opgenomen door het pigment in de haarzakjes, waarna dit licht wordt omgezet in warmte, waardoor het haarzakje zal verhitten en verdwijnen. Laserepilatie kent veel voordelen ten opzichte van elektrische epilatie.
Special laserontharing e-gezondheid.be Drupal.
Geüpdatet op 07/11/2011 15h27. Bij laserepilatie wordt een lichtstraal via de melanine in de haartjes naar de haarzakjes geleid die dan vernietigd worden. Maar melanine is ook het pigment dat onze huid kleurt na het zonnen. Daarom mag laserepilatie niet worden toegepast op een geb.
Laser-epilatie mag ook in schoonheidssalon gezondheid.be.
Gegeven het feit dat het erg waarschijnlijk is dat het gebruik van dit type van apparatuur in de toekomst zal toenemen en gezien laser-epilatie bijgevolg slechts het topje van de ijsberg is betreffende deze materie, adviseert de HGR de Minister van Volksgezondheid om niet alleen regels op te stellen inzake epilatie door middel van laser of IPL-toestellen maar ook voor alle andere niet-epilatie toepassingen, met laser en IPL-toestellen en ook met alle toestellen gebaseerd op andere vormen van energie.
definitieve ontharing prijslijst laserepilatie kosten Permanente make-up prijzen tarieven definitieve ontharing prijs permanente makeup en prijslijst techniek pigmentatie kostprijs schaduw effect lipp
Ook in de tijd tussen de ene en de andere behandeling mag u niet meer harsen of epileren, dus steeds alleen maar knippen of scheren. Doet u bovenstaande wel dan zal dit ten koste gaan van de effectiviteit van de behandeling.

Contacteer ons