Meer resultaten voor elektrische epilatie

elektrische epilatie
 
Ontharen Elektrische epilatie Huidtherapie De Wildt.
Ontharen Elektrische epilatie. Ontharen Elektrische epilatie. Elektrische epilatie is een effectieve methode om ongewenste haargroei in het gezicht en eventueel op het lichaam permanent te verwijderen. Elektrische epilatie is geschikt voor ieder huidtype en kan ingezet worden bij zwarte, witte, blonde of rossige haren.
Elektrische epilatie Huidtherapie Twente.
Door middel van elektrische epilatie kunnen naast laserontharing ongewenste haren definitief worden verwijderd. Vaak gaat het om hierbij om witte, grijze, rossige en blonde haren in het gezicht. Vanwege het tekort aan pigment zijn deze haren niet geschikt voor laserontharing.
Elektrische epilatie Huidtherapie bij Loes.
Ongewenste haren kunnen definitief worden verwijderd door middel van laser en elektrische epilatie. Voor donkere haren is laserepilatie met de LightSheer Diodelaser het meest effectief. Echter, blonde, rossige en grijze haren kunnen niet of moeilijk met laser worden behandeld omdat ze geen of nauwelijks pigment bevatten en de laser ze daardoor niet ziet. Deze haren zijn geschikt voor elektrische epilatie.
Elektrisch ontharen? Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie.
Er komen dunnere en zwakkere haren terug die opnieuw behandeld moeten worden. Uiteindelijk zullen haren verminderen. Elektrische epilatie is ongevaarlijk voor de huid, maar niet pijnloos. Door de stroomsterkte aan te passen op de individuele patiënt is elektrische epilatie voor iedereen draaglijk.
Elektrisch epileren Huidzorg Houten Huidtherapie Laserkliniek.
Ook al zullen de meeste behandelde haren niet meer terugkomen, het is mogelijk dat er in de toekomst nieuwe haarzakjes geactiveerd worden of donshaartjes overgaan tot dikkere haren. Dit proces kan onafhankelijk van de elektrische epilatie plaatsvinden door bijvoorbeeld hormonale invloed of medicijngebruik.
Elektrische epilatie.
Deze vorm wordt alleen toegepast op heel dik, zwaar gepigmenteerd haar. Het apparaat wordt op de hoogste stand gezet en de haarwortel wordt in een enkele seconde helemaal gecoaguleerd. Nadeel: Deze methode van elektrische epilatie is zeer pijnlijk! Elektrische epilatie Body.
Elektrisch ontharen Alle informatie over overbeharing.
De volgende voor en nadelen hebben betrekking op alle vormen van elektrisch ontharen. Bij elektrisch ontharen worden de haren één voor één behandeld. Daarom is elektrisch ontharen een tijdrovende bezigheid. Elektrische ontharing is dan ook niet ideaal voor grotere oppervlakken.
Hoe werkt elektrisch ontharen Solution Clinic.
Voordelen van elektrische epilatie. Elektrische epilatie is vooral geschikt voor kleine oppervlaktes op het lichaam zoals het gezicht. De ontharingsmethode kan gebruikt worden voor alle haartypes en haarkleuren, dus ook voor dunne lichte haren die niet verwijderd kunnen worden met de laser.
Vergoeding elektrische epilatie/laserbehandeling 2018 De Friesland.
Bereken uw premie. Elektrische epilatie / Laserbehandeling. Vergoeding elektrische epilatie/laserbehandeling. Elektrische epilatie of een laserbehandeling is bedoeld voor vrouwen met abnormale haargroei. De vrouwelijke verzekerde heeft recht op vergoeding van elektrische epilatie, een epilight, ipl, of laserbehandeling die beperkt blijft tot het gezicht en/of de hals.
Elektrische epilatie Streutker Total Skin Care.
Elektrische epilatie is niet pijnloos, maar doordat de huidtherapeut de stroomsterkte kan aanpassen aan de individuele behoefte van de patiënt is de behandeling voor iedereen draaglijk te maken. Na de behandeling kan de behandelde huid rood zien en warm aanvoelen.
Elektrische epilatie Paramedische Praktijk Bussum en Weesp.
Elektrische epilatie is ongevaarlijk voor de huid maar niet pijnloos. Door de stroomsterkte aan te passen aan de individuele patiënt is elektrische epilatie voor iedereen draaglijk te maken. Soms reageert de huid gevoelig op de behandeling: hij wordt rood en er komen pukkeltjes.

Contacteer ons