Op zoek naar ipl laser ontharen?

ipl laser ontharen
 
De verschillen tussen laserontharing en IPL Philips.
Twee langdurige oplossingen die je kunt overwegen zijn ontharing met IPL en ontharing via laser. In dit artikel leggen we het verschil tussen beide methoden uit. Een methode waarbij je niet meer om de dag of zelfs dagelijks hoeft te ontharen is minder belastend voor je huid en tijdbesparend.
IPL ontharen niet meer ontharen en geen stoppels.
Bij laser wordt er slechts gebruik gemaakt van één golflengte. De laserstraal bereikt dan ook een hoger vermogen dan de flitsen van een IPL behandeling, waardoor laser in staat is om ook dieper gelegen huidzakjes te bereiken. Lees meer Laser ontharen.
Laser vs IPL/VPL Laserontharing.
De eerste puls of de 3.000.000ste puls bij een bepaalde intensiteit is bij een laser altijd dezelfde. Bij sommige IPL treedt er een verzwakking van intensiteit op vanaf de 10.000ste puls. Brandwonden die men al gezien heeft in de kranten of op televisie zijn meestal veroorzaakt door ongekwalificeerde mensen, IPL zonder koeling maar zelden door een lasertoestel.
Wat is het verschil tussen laserontharing en IPL ontharing?
Intense Pulsed Light Technology IPL is een veilige en niet-invasieve manier van ontharen die gebruik maakt van licht. Het focust zich op de haarzakjes om ongewenste haartjes te verwijderen. IPL gebruikt licht over een breed oppervlakte, dat het doel filtert door zich te richten op het donkere pigment van haar. Doordat de haartjes direct vanuit de wortel verwijderd worden, is de kans op terug groei kleiner en profiteer je langer van de resultaat dan bij gebruik van een normale ontharingscrème van Veet. Wanneer je haar terug groeit, is het vaak zachter dan eerst. Zoals bij elke vorm van ontharing is een permanente oplossing niet altijd gegarandeerd. Een IPL behandeling is beschikbaar in veel schoonheidssalons, maar sinds de uitvinding is het product ook op de markt van thuisapparaten te vinden. Wat is laserontharing? Laserontharing is een niet-invasieve manier van ontharing dat gebruik maakt van een geconcentreerde golflengte. Het penetreert het haarzakje om de haargroei te verstoren. De laser wordt vanuit een handapparaat op het huidoppervlak gericht.
Ontharingsmethodes: het verschil tussen IPL en Laser.
Laser ontharen IPL ontharen. De laser zendt één krachtige energiestraal van één golflengte/kleur. Hierdoor gaat er geen licht verloren, en is de behandeling uiterst effectief. Het licht bij IPL wordt uitgezonden in meerdere golflengtes kleuren, net zoals bij een gewone lamp.
Laser en I.P.L. gezondheid.be.
Er is nooit vergeleken of laser effectiever is dan IPL of omgekeerd, laat staan dat onderzoek is gedaan naar de verschillende apparaten onderling. Voordeel van IPL is in ieder geval dat een groot gebied in korte tijd behandeld kan worden.
Ziekenhuis.nl met o.a. een overzicht van ziekenhuizen en behandelingen.
Ziekenhuis.nl gebruikt functionele en analytische cookies om je een optimale bezoekerservaring te bieden, de werking van de website te kunnen verbeteren en advertenties te tonen die op je vermoedelijke interesses zijn afgestemd. Bovendien plaatsen derde partijen tracking cookies om je gepersonaliseerde advertenties te tonen en om buiten de website Ziekenhuis.nl relevante aanbiedingen te doen.
Verschil tussen laserontharen en IPL Sensitif.
Wij zetten ze voor je op een rijtje! De werkwijze van laser ontharen en IPL. In feite is de werking van een laser of een IPL-behandeling precies hetzelfde: het uitgestraalde licht verwarmt bij beide het pigment in de haarzakjes waardoor deze worden beschadigd.
Het verschil tussen Laser en IPL ontharen Laser ontharen Amsterdam Solution Clinic.
Het verschil tussen Laser en IPL ontharen. Geplaatst op 13 juni 2012. In onze kliniek krijgen we vaak de vraag wat is het verschil tussen Laser en IPL ontharen? We hebben de verschillen op een rij gezet zodat je snel duidelijk hebt wat de voornaamste voor en nadelen zijn.

Contacteer ons