Resultaten voor werking laser

werking laser
 
Hoe werkt een laser, basiskennis lasertechnologie Trotec Lasers.
Hoe werkt een laser? Hoe werkt een laser Basiskennis. In de volgende video tonen wij u globaal het werkingsprincipe en de structuur van een laser. De term laser." LASER is een acroniem en staat voor Light" Amplification by Stimulated Emission of Radiation" lichtversterking door gestimuleerde uitzending van straling.
Laser Engineering-online.nl.
3 De werking van de laser. Het principe van de laser berust op het gegeven dat waneer een elektron gedwongen wordt om een schil verder naar buiten te gaan, wat dan ook een aangeslagen elektron wordt genoemd, zal proberen uit deze onstabiele toestand te komen en terug te keren naar zijn oorspronkelijke schil.
Sciencespace Werking van de Laser.
Figuur 3: Werking van de laser. Er wordt energie toegevoerd aan het lasermedium rood, waarin door spontane emissie licht vrijkomt, dat door gestimuleerde emissie versterkt wordt en tussen twee spiegels heen en weer blijft bewegen. Een van die spiegels is halfdoorlatend.
Laser licht Wikipedia.
Versterking treedt alleen op als er meer gestimuleerde emissie is dan absorptie, wat het geval is als er meer aangeslagen atomen zijn dan niet-aangeslagen atomen. Deze situatie heet populatie-inversie en voor de gewenste werking van een laser is het nodig dat zo'n' populatie-inversie gecreëerd en in stand gehouden kan worden.
De werking van een laser deel 2: de laserdiode.
Posted by Tim Buikema On 01.11.2014 Added in Technisch. De werking van een laserpen deel 3: de golflengte Monochromatisch laserpen lichtHet licht van een laser is vaak monochromatisch. Dit houdt in dat het licht slechts één kleur is. Een bekende kleur van een laser is de groene laserstraal.
Lasers Werken met lasers Human Resources.
De voorwaarden van de beschermende omhulling zijn dan, dat.: niemand rechtstreeks door de bundel kan worden getroffen. de spiegelend gereflecteerde bundel en de diffuus gereflecteerde bundel geen oogletsel kunnen veroorzaken. bij verwijdering van de beschermende omhulling geheel of gedeeltelijk het niet mogelijk is dat de laser in werking kan treden.
Werking van een laserpen deel 1: wat is een laser?
Zo is een veelvoorkomende kleur de groene laser, omdat een groene laser van nature namelijk tien keer meer zichtbaar is dan een rode laser. Dit komt omdat het menselijk oog de groene kleur beter kan onderscheiden. Posted by Tim Buikema. De werking van een laserpen deel 3: de golflengte.

Contacteer ons