Resultaten voor werking laser

werking laser
 
Laser licht Wikipedia.
Versterking treedt alleen op als er meer gestimuleerde emissie is dan absorptie, wat het geval is als er meer aangeslagen atomen zijn dan niet-aangeslagen atomen. Deze situatie heet populatie-inversie en voor de gewenste werking van een laser is het nodig dat zo'n' populatie-inversie gecreƫerd en in stand gehouden kan worden.
Laser Engineering-online.nl.
3 De werking van de laser. Het principe van de laser berust op het gegeven dat waneer een elektron gedwongen wordt om een schil verder naar buiten te gaan, wat dan ook een aangeslagen elektron wordt genoemd, zal proberen uit deze onstabiele toestand te komen en terug te keren naar zijn oorspronkelijke schil.
Sciencespace Werking van de Laser.
Figuur 3: Werking van de laser. Er wordt energie toegevoerd aan het lasermedium rood, waarin door spontane emissie licht vrijkomt, dat door gestimuleerde emissie versterkt wordt en tussen twee spiegels heen en weer blijft bewegen. Een van die spiegels is halfdoorlatend.
Hoe werkt een laser, basiskennis lasertechnologie Trotec Lasers.
Hoe werkt een laser? Hoe werkt een laser Basiskennis. In de volgende video tonen wij u globaal het werkingsprincipe en de structuur van een laser. De term laser." LASER is een acroniem en staat voor Light" Amplification by Stimulated Emission of Radiation" lichtversterking door gestimuleerde uitzending van straling.
Lasers Werken met lasers Human Resources.
De voorwaarden van de beschermende omhulling zijn dan, dat.: niemand rechtstreeks door de bundel kan worden getroffen. de spiegelend gereflecteerde bundel en de diffuus gereflecteerde bundel geen oogletsel kunnen veroorzaken. bij verwijdering van de beschermende omhulling geheel of gedeeltelijk het niet mogelijk is dat de laser in werking kan treden.
Werking van een laserpen deel 1: wat is een laser?
Werking van een laserpen deel 1: wat is een laser? Posted on 01.08.2014 Added in Technisch. De werking van een laserpen deel 1: wat is een laser? Licht van een laser. Een laser is in principe een lichtbron die te zien is als een smalle bundel licht.
De werking van een laser deel 2: de laserdiode.
De werking van een laserpen deel 2: de laserdiode. Zoals bekend is een laser in principe een lichtbron die te zien is als een smalle bundel licht. Het licht van een laser blijft gebundeld, omdat een laserstraal door middel van spiegels en prismas als dunne straal wordt uitgezonden.

Contacteer ons