Op zoek naar laserbehandeling ontharen?

laserbehandeling ontharen
 
Carpe Clinic Definitieve Medische Laserontharing.
Gemiddeld gerekend duurt het ongeveer 10-12 laserbehandelingen om 75% tot 95% van de haren in het behandelde gebied permanent te ontharen. Dit is het maximum aan haarwortels dat u fysiologisch permanent kan vernietigen. Uiteraard kan u al heel tevreden zijn na 4 behandelingen.
Epilatielaser UZ Leuven.
Smeer uw huid in met zonnecrème beschermingsfactor 50. Stop met bruinen zonder zon zelfbruiner vanaf 3 weken voor de laserbehandeling. Vanaf 8 weken voor de behandeling mogen de haren niet meer worden uitgetrokken met pincet, hars of andere methoden. Tot enkele dagen voor de behandeling mag u de haren wel scheren of knippen, maar ze moeten wel duidelijk zichtbaar zijn voor de behandeling.
Wat is laserontharing? Laserontharing.
Laserbehandeling geniet daardoor de voorkeur van steeds meer mensen! Bovendien zorgt ontharing met de laser na 5 tot 8 behandelingen voor een definitieve ontharing. Tachtig tot negentig procent van de behandelde haren is dan definitief weg! Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, hangt af van de te ontharen plaats op uw lichaam, het type van uw huid en de kleur van uw haar.
Definitief ontharen Bodycentrum.
Laser ontharen is een nieuwe methode die het definitief ontharen heel dichtbij brengt. Na 5 tot 8 behandelingen is tachtig tot negentig procent van de ongewenste haren definitief weg. Bent u het beu om elke maand opnieuw te moeten waxen?
Perfecte lichaamsontharing Laserontharing.
Het resultaat is een pijnloze ontharing. Laserbehandeling geniet daardoor de voorkeur van steeds meer mensen! Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, hangt af van de te ontharen plaats op uw lichaam, het type van uw huid en de kleur van uw haar.
Ontharing per lichaamsdeel Laserontharing.
Het aantal behandelingen hangt af van de beharing. Ongeveer vier weken na de laserbehandeling ziet u de dode haartjes uitvallen. Meestal zijn er 5 tot 8 behandelingen nodig. U mag, indien nodig, om de 9 weken een behandeling plannen. Na verloop van tijd gaat u minder beharing zien opkomen, wacht dan voor de volgende afspraak. De haartjes rond de tepels kunnen perfect behandeld worden. Er is geen invloed op de onderliggende weefsels. Voorbereiding tepelhof ontharen.
bol.com Laser Lichtontharing kopen? Kijk snel!
Voor het gezicht, de oksels en de bikinilijn heb je een smal venster nodig van maximaal 3cm2, terwijl je bij het ontharen van de benen een breed lichtvenster nodig hebt om een groter oppervlakte te behandelen. Ook geldt dat voor grotere oppervlaktes een apparaat met veel lichtflitsen nodig is.
Laserontharing E-med Laser.
Waarom zijn er meer laserbehandelingen nodig? Op elk moment zijn er slechts 10 tot 25 procent van de haren actief, dat betekent dat Laserbehandeling niet in één keer alle haarzakjes kan vernietigen. Afhankelijk van de persoon zijn hier meer of minder behandelingen voor nodig, we hanteren een gemiddelde van zes tot tien behandelingen. Deze sessies vinden plaats met een tussenperiode van zes tot maximaal twaalf weken. Wanneer de intervallen te groot zijn kan dit nadelige gevolgen hebben op het resultaat. Is ontharen met de laser gevaarlijk of pijnlijk?
Laserontharing en permanente ontharing in uw buurt dankzij de E-med Laser.
Je kunt op diverse manieren ontharen, dit zijn de drie meest gangbare vormen van tijdelijke ontharing.: Epileren: De haartjes worden één voor één uitgetrokken waarbij de wortel ook verwijderd wordt. Het zal een tijdje duren voordat er zich een nieuwe haar vormt.

Contacteer ons