Op zoek naar laserbehandeling ontharen?

laserbehandeling ontharen
 
Epilatielaser UZ Leuven.
Stop met bruinen zonder zon zelfbruiner vanaf 3 weken voor de laserbehandeling. Vanaf 8 weken voor de behandeling mogen de haren niet meer worden uitgetrokken met pincet, hars of andere methoden. Tot enkele dagen voor de behandeling mag u de haren wel scheren of knippen, maar ze moeten wel duidelijk zichtbaar zijn voor de behandeling.
Laserontharing BODY SKIN CLINIC.
LASERONTHARING: VOOR EN NAZORG. Wilt u uw huid effectief ontharen met een laserbehandeling? Volg dan zeker deze tips.: Vermijd de zonnebank 10 dagen voor en 7 dagen na de laserontharing. Scheer de zone die u wilt laten laseren 2 dagen voor de behandeling.
Laser ontharen: alles over Permanent ontharen dmv laserbehandeling.
Daarnaast kan de huid na een laserbehandeling soms gevoelig zijn. Het is dan ook verstandig om de eerste twee weken na de behandeling de huid te laten herstellen en deze niet te veel te belasten. Hoe bereid ik mij voor op permanent ontharen?
Definitief ontharen Bodycentrum.
Laser ontharen is een nieuwe methode die het definitief ontharen heel dichtbij brengt. Na 5 tot 8 behandelingen is tachtig tot negentig procent van de ongewenste haren definitief weg. Bent u het beu om elke maand opnieuw te moeten waxen?
Perfecte lichaamsontharing Laserontharing.
Laserbehandeling geniet daardoor de voorkeur van steeds meer mensen! Het aantal behandelingen dat u nodig heeft, hangt af van de te ontharen plaats op uw lichaam, het type van uw huid en de kleur van uw haar. Om dat te bepalen bieden wij u een gratis testsessie laserontharing aan.
Ontharing per lichaamsdeel Laserontharing.
Het aantal behandelingen hangt af van de beharing. Ongeveer vier weken na de laserbehandeling ziet u de dode haartjes uitvallen. Meestal zijn er 5 tot 8 behandelingen nodig. U mag, indien nodig, om de 9 weken een behandeling plannen. Na verloop van tijd gaat u minder beharing zien opkomen, wacht dan voor de volgende afspraak. De haartjes rond de tepels kunnen perfect behandeld worden. Er is geen invloed op de onderliggende weefsels. Voorbereiding tepelhof ontharen.
De verschillen tussen laserontharing en IPL Philips.
IPL staat voor Intense Pulsed Light. Als je deze methode laat toepassen door een professionele behandelaar, wordt het haarzakje vernietigd met behulp van licht, net als bij een laserbehandeling. Het verschil tussen IPL-ontharing en ontharen met laser is dat men bij professionele IPL-ontharing licht van verschillende golflengtes meerdere kleuren gebruikt.
bol.com Laser Lichtontharing kopen? Kijk snel!
Welk lichaamsdeel jij wilt behandelen bepaalt hoe groot het lichtvenster van je apparaat moet zijn. Voor het gezicht, de oksels en de bikinilijn heb je een smal venster nodig van maximaal 3cm2, terwijl je bij het ontharen van de benen een breed lichtvenster nodig hebt om een groter oppervlakte te behandelen.
Laserontharing E-med Laser.
Waarom zijn er meer laserbehandelingen nodig? Op elk moment zijn er slechts 10 tot 25 procent van de haren actief, dat betekent dat Laserbehandeling niet in één keer alle haarzakjes kan vernietigen. Afhankelijk van de persoon zijn hier meer of minder behandelingen voor nodig, we hanteren een gemiddelde van zes tot tien behandelingen. Deze sessies vinden plaats met een tussenperiode van zes tot maximaal twaalf weken. Wanneer de intervallen te groot zijn kan dit nadelige gevolgen hebben op het resultaat. Is ontharen met de laser gevaarlijk of pijnlijk?

Contacteer ons