Op zoek naar elektrische ontharing?

elektrische ontharing
 
Elektrische epilatie Derma2care: definitieve haarverwijdering.
Natural Skin Glow behandeling. Ontharing voor transgenders. Natural Skin Glow behandeling. Verwijdering permantente make-up. Vet bevriezing Cryolipolyse. Gratis consult inplannen. Vergoedingen en verwijzingen. Home Huidtherapie Elektrische epilatie. Heeft u last van blonde, witte/grijze of rossige overbeharing? Laat dan uw ongewenste of overtollige haar behandelen door middel van elektrische epilatie door onze professionele huidtherapeuten!
Ontdek de verschillende ontharingsmethodes Braun.
Als je een donkere huid hebt, moet je goed nadenken voordat je deze techniek gebruikt. Lichaamsverzorging voor mannen. Lichaamsverzorging voor mannen. De wereld van scheren, stylen trimmen. Ontharing voor vrouwen. Ontharing voor vrouwen. Lees meer over elektrische ontharing. Braun FaceSpa Pro.
Hoe werkt elektrisch ontharen Solution Clinic.
De overgebleven lichte haren kunnen we verwijderen door middel van elektrisch ontharen, aangezien deze haren niet met de laser kunnen worden behandeld. Grijze, lichtblonde of rode haren behandelen we wel direct met elektrisch ontharen. Voordelen van elektrische epilatie. Elektrische epilatie is vooral geschikt voor kleine oppervlaktes op het lichaam zoals het gezicht.
joline.
voordelen van Blend-methode ten opzichte van diathermie en elektrolyse. gaat sneller dan met elektrolyse. minder pijnlijk dan diathermie. minder gevaar voor littekens. geschikt voor alle haarkleuren, ook witte en grijze haren. Definitieve ontharing vereist grote concentratie en heel wat praktijkervaring om doeltreffend uitgevoerd te worden.
Elektrische epilatie.
Vrij nieuw is elektrische epilatie voor permanente ontharing. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een naald, die langs het haar in het haarzakje wordt gestoken. Door het geven van een stroomstootje wordt warmte toegevoegd en wordt het haar met wortel en al verhit en op die manier vernietigd.
Elektrisch ontharen Alle informatie over overbeharing.
De volgende voor en nadelen hebben betrekking op alle vormen van elektrisch ontharen. Bij elektrisch ontharen worden de haren één voor één behandeld. Daarom is elektrisch ontharen een tijdrovende bezigheid. Elektrische ontharing is dan ook niet ideaal voor grotere oppervlakken.
Transgender Infopunt ontharing.
Er bestaan twee gangbare methodes: ontharing met laserstralen en ontharing met elektrolyse. Deze laatste methode is voornamelijk interessant voor haren met weinig pigment die niet in aanmerking komen voor laserepilatie. Bij elektrolyse wordt een dunne sonde ingebracht in een haarfollikel waarna de haarfollikel met elektrische stroom wordt vernietigd.
Ontharen met IPL, epilatoren en ladyshaves Philips.
Hecht je waarde aan snel en effectief ontharen, wil je extra duurzame resultaten of is er sprake van ontharing van de gevoelige huid? Lees meer over ontharingsmethoden die voor de verschillende lichaamsdelen geschikt zijn om uit te vinden welke methode het beste bij jou past.
Remington IPL6000 Elektrische Ontharing Coolblue alles voor een glimlach.
Kan niet gebruikt worden op de gevoelige huid, waaronder het gezicht. Omschrijving Remington IPL6000 Elektrische Ontharing. Ga voor zijdezachte benen met de Remington IPL6000 elektrische ontharing. Het apparaat maakt gebruik van IPL, dezelfde techniek die ook gebruikt wordt bij professionele salons.

Contacteer ons