Resultaten voor elektrisch ontharen

elektrisch ontharen
 
Ontharen met IPL, epilatoren en ladyshaves Philips.
Meld u aan en ontvang 10% korting in de Philips webshop. Nummer 1 in elektrisch ontharen. Een geschikte methode voor elke behoefte. Heb je last van haargroei op plekken waar je liever geen haar wil zien? Philips biedt je verschillende apparaten voor ontharen.
Elektrische epilatie.
Vrij nieuw is elektrische epilatie voor permanente ontharing. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een naald, die langs het haar in het haarzakje wordt gestoken. Door het geven van een stroomstootje wordt warmte toegevoegd en wordt het haar met wortel en al verhit en op die manier vernietigd. Nadelen van elektrische epilatie.: Het duurt lang. Voor het ontharen van een groter oppervlakte Bv.
Elektrisch Ontharen? Maak nu een afspraak No Hair Studio België.
Informeer van tevoren bij uw ziektekostenverzekeraar naar de voorwaarden. Voorkeur voor laserontharing. Elektrisch ontharen heeft alleen de voorkeur indien ontharen middels de IPL-laser niet mogelijk is. De IPL laser is namelijk sneller, minder pijnlijk en uiteindelijk goedkoper dan elektrisch ontharen.
Hoe werkt elektrisch ontharen Solution Clinic.
Doet elektrisch ontharen pijn? De behandeling is niet geheel pijnloos, maar aangezien de stroomsterkte kan worden aangepast is de behandeling voor iedereen goed te ondergaan. Iedereen heeft een andere pijngrens en onze specialisten zullen er alles aan doen om hieronder te blijven. Hoe lang duurt een behandeling met elektrisch ontharen?
Elektrisch ontharen Alle informatie over overbeharing.
Intiem ontharen/schaamhaar ontharen. Elektrisch ontharen is door de jaren heen de meest gebruikte methode voor definitief ontharen. Bij elektrisch ontharen wordt een dun naaldje langs de haar naar binnen gebracht. Een klein stroomstootje zorgt dat het haarzakje verwijderd wordt. Elektrisch ontharen wordt ook wel elektrisch epileren genoemd.
Elektrisch ontharen Anbos.
Afhankelijk van de haardikte, de mate van overbeharing en het te behandelen gebied kan de totale behandelingsduur sterk variëren van enkele maanden tot 1 à 2 jaar. Naast elektrisch ontharen kun je er ook voor kiezen om je te laten ontharen met een IPL/Laser behandeling.
Elektrisch epileren Huidzorg Houten Huidtherapie Laserkliniek.
Tijdens het behandelen kan het elektrisch ontharen een warm gevoel geven, het is echter niet pijnlijk en goed te verdragen. Het haarzakje heeft een opening in de huid, dus we hoeven niet in de huid te prikken. De omringende huid blijft intact.
Elektrisch ontharen? Laserkliniek Zwolle-Huidtherapie.
Ook zonder vergoeding helpen wij u graag. Onze kliniek is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten en voldoet aan de eisen van het Kwaliteitsregister Paramedici. Klik hier voor informatie over de tarieven van elektrisch ontharen. Elektrisch Ontharen 30 minuten.

Contacteer ons